Home > Cooking > Bouwpromotor
      

"Een mooie showroom is een grote troef"

Bouwplannen? Dan is sleutel-op-de-deur een keuze die veel zorgen wegneemt. Ook dan wil Alsan een betrouwbare partner zijn, met de hulp van de bouwpromotor. Die kan je doorverwijzen naar één van onze showrooms, waar je ruim de tijd krijgt om samen met onze medewerkers de keukeninrichting te kiezen die je het meest ligt. Bouwpromotor Vercammen van MV projecten geeft een woordje uitleg.       

Vercammen: "De prijs-kwaliteitverhouding weegt uiteraard sterk door. De klant wil een kwalitatief product voor een concurrentiële prijs. Ook de dienst na verkoop is belangrijk. Wat ook telt, is dat de klant uit verschillende kleuren en motieven kan kiezen zonder dat er automatisch een meerkost aan vasthangt. Het is leuk als hij kan combineren zonder dat hij het meteen voelt in de portefeuille.”

Vercammen: "We zien dat mensen steeds meer een keuken kiezen waar ze niet zomaar wat eten in klaarmaken. Ze willen een plek waar ze echt uitgebreid kunnen koken. Ze zijn meer dan vroeger bereid om daarin te investeren. Vroeger maakte men een pot warm en dat was het dan. Nu liggen de criteria toch anders. De klant kiest ook steeds meer voor inductie maar die technologie is dan ook de toekomst. Qua design zien we een evolutie naar greeploze meubels en naar een modernere en strakkere lijn. Marmer en natuursteen moeten ook plaats ruimen voor composieten.”
      
Vercammen: "Een mooie showroom is een grote troef. Als de mensen een keuken willen, kunnen ze daar gaan kijken. Ze hebben daar ook meestal behoefte aan. Van heel het lastenboek bij een nieuwbouw is de keuken vaak het enige wat klanten op voorhand gaan bekijken. Dan is een goeie showroom met verschillende modelkeukens essentieel. Het stelt de mensen gerust, want ze weten dat ze waar krijgen voor hun geld.”

       
       
      
Bouwen zonder zorgen

Ook wie voor het ‘stressloos bouwen met het moderne sleutel-op-de-deur bouwbedrijf’ kiest, willen de Alsan ondernemers graag gewaardeerde partners zijn. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de projectontwikkelaar je naar onze toonzalen doorverwijst. Je wordt bij ons op afspraak ontvangen zodat onze medewerkers ruim de tijd hebben om samen met jou te werken aan een creatieve, passende inrichting van je badkamer en andere sanitaire ruimtes.

We lichten je dan ook graag in omtrent je verwarming en ventilatie en passen die naar jouw wensen en noden aan. Het bouwbedrijf biedt je een totaaloplossing waarbij jij de keuzes kunt maken en zij met hun vakmensen je droomwoning realiseren.      
Bouwpromotor