15-03-2017

Hoe mijn badkamer aanpassen aan de oude dag?

Blijven genieten op leeftijd? Heb je prangende vragen over hoe je de badkamer comfortabel kan inrichten als je ouder wordt? Hier vind je alvast enkele antwoorden.

09-02-2017

Besparen op water

Onze huishoudens nemen een derde van het globale waterverbruik op zich. Wat betekent dat inspanningen die geleverd worden om minder water te verbruiken een groot effect kunnen hebben. Verstandig omgaan met water, hoe doen we dat? Wij geven enkele tips.

08-02-2017

RenoDeco wandbekledingsysteem

Zin in een nieuwe badkamer, maar niet in slopende verbouwingswerken? Met enkele minimale ingrepen tovert je vakman je badkamer om tot een designpareltje met een maximaal wellnessgehalte.

23-04-2018

De perfecte douche

De één doet het 's morgens, de andere 's avonds, maar we doen het allemaal: douchen. Wij geven je enkele tips om je douchesessie te optimaliseren!

01-09-2017

Spelen met kleur

Kleuren wekken emoties op en zijn niet uit ons leven weg te denken. Het zorgt voor een aangename sfeer en geeft karakter aan ruimtes. Overal in huis wordt er gespeeld met kleurtjes. Ook in de badkamer!

22-04-2017

Twiggi vs Classic

Carrodrain brengt met zijn TWIGGI een designversie van zijn populaire douchegoot uit. Een knap rooster van slechts 3 cm breed die doorloopt van muur tot muur.

13-02-2017

Italian Design

Italiaanse designers hebben zin voor eenvoudige schoonheid en oog voor detail. Die kwaliteiten spreiden ze ook tentoon als het op interieurs aankomt. Met het werk van deze drie ontwerpers haal je die tijdloze klasse zelf in huis.

14-02-2017

Vintage

Vintage is weer helemaal in. We gaan steeds bewuster om met ecologie. En vintage past volledig in die trend. Geef je hele interieur dus een boost met hippe retromeubels en industriële accenten. Met een mix tussen warme tinten en een rauwe fabrieksstijl maak je jouw woning echt trendy.