"Dont' worry, I'll keep you warm..."

Wist je dat? Maar liefst 70% van de energiekosten van een gemiddeld gezin gaat naar het verwarmen van de woning. Niet zo ongewoon gezien ons klimaat. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een efficiënte installatie, zeker met de stijgende energieprijzen. Maar wat moet je dan kiezen? Welke radiatoren? Vloerverwarming? Zonnepanelen? Welke cv-ketel past bij mijn situatie? Of toch maar die warmtepomp? Geen zorgen! Wij gaan je niet aan je lot overlaten. Samen met de installateur zorgen wij ervoor dat je op je beide oren kan slapen en van je huis een warme thuis kan maken.


Welke stijl past bij mij?

Radiatoren

Warm met een oogstrelend design

Ketels

Welke ketel past bij mij?

Vloerverwarming

Alles wat je nodig hebt.. warme voetjes

Alternatieve energie

Met zorg voor de natuur

Ventilatie

Ventileren moet je leren

Regenwater(recuperatie)

Héél veel water besparen?

Overzicht installaties

Er zijn heel wat mogelijkheden op de markt, maar waar moet je beginnen? Zie door het bos terug de bomen. Welke installatie is interessant voor jou? Wij geven je een handig overzicht.

GRATIS energy checklist

Een nieuwe installatie. Allemaal goed en wel, maar hoe begin je daaraan? Wij hebben speciaal voor jou alles in een handig overzichtje gegoten, zodat je een overzicht kan bewaren wat je precies nodig hebt en welke informatie belangrijk is. Straks hoef je alleen nog maar te genieten! Download hier onze gratis checklist die u ten alle tijde kan gebruiken.

Belang van goed vakmanschap

Als je een nieuwe installatie wilt plaatsen, is het belangrijk om hieraan voldoende aandacht te besteden. Hoe hoger het rendement van jouw installatie, hoe meer de energiekosten gereduceerd kunnen worden. Daarom vraagt een complexe installatie een feilloze plaatsing door een erkend vakman die je dit kan garanderen.


Overzicht