Alle foto's worden op dit moment verwerkt en bekeken!

Lilo: "take me anywhere"

alsan lilo eend

De cocktails staan klaar, de barbecue wordt aangestoken, vrienden en familie worden uitgenodigd, lachende gezichtjes, de zon schijnt, vlindertjes fladderen vrolijk , kindjes spelen opgewekt buiten met de Alsan voetbal, de zonnebril op, de vrouwenvoetbal op de achtergrond.. Ja.. Het is zomer!

En dit jaar worden deze zalige taferelen op de lens vastgelegd samen met Lilo en doorgestuurd naar communicatie@alsan.be en dat alles om de zomer nog beter af te sluiten met een wellness arrangement of vele andere leuke prijzen! Foto's doorsturen kan tot en met 21 september 2017.

KOM NU UW GRATIS EEND HALEN IN 1 VAN ONZE SHOWROOMS.

wellness

Hoofdprijs: relaxweekend voor 2

De leukste, tofste, grappigste, origineelste en mooiste foto wordt uit alle foto's geselecteerd door onze Alsan jury en wint een relaxweekend voor 2 personen.

Een comfortabele hotelkamer combineren met een frisse duik in het zwembad of een stomende saunasessie? Dat kan met de Bongo Relaxweekend. Alle geselecteerde hotels beschikken over wellnessfaciliteiten die je als hotelgast kunt gebruiken. Je verblijft met zijn tweetjes één nacht in het hotel van je keuze.

Hoofdprijs: Hansgrohe Select handsproeier

De foto met de meeste likes op onze Facebookpagina: www.facebook.be/alsancv, krijgt de enige echte Hansgrohe Select handsproeier t.w.v. €100!

Als u uw foto doorstuurt naar communicatie@alsan.be, wordt deze door ons in het album op Facebook geplaatst. U krijgt een bericht van zodra de foto op Facebook staat. Diegene met de meeste likes op 21 september, krijgt de handsproeier meteen opgestuurd! Succes!
prijzenpot

En nog tal van andere prijzen!

Geen hoofdprijs gewonnen? We hebben een heel uitgebreide mooie prijzenpot waar u ook kans op maakt! Foto's doorsturen is de boodschap!

Maak onder andere kans op één van de: Alsan luchtmatrassen, Alsan zwembanden, Alsan cuvées, Alsan Fleecen, Alsan thermosbekers, Alsan voetballen, Alsan bierpakket, en nog zoveel meer!

Contactformulier

Formulier niet zichtbaar? Stuur uw foto's voor 21 september door naar communicatie@alsan.be