"Happiness is a long hot bath..."

De Badkamer... We beginnen en eindigen er de dag. We zijn er om ons te wassen, klaar te maken, tanden te poetsen, ... Het is een centrale ruimte in huis en we brengen er heel wat tijd door. Wist je dat we maar liefst gemiddeld 4,2 uur in de week doorbrengen voor de spiegel? Vroeger had men een badkamer gewoon om praktische redenen, maar vandaag is dat helemaal anders. De nieuwste design en de beste producten zorgen voor een oase van rust na een helse dag op het werk. En een belangrijke ruimte in huis vraagt om de nodige aandacht. We helpen je graag op weg.Stap voor stap...

Trends

Een badkamer vandaag draait om uw eigen persoonlijke behoeften en heeft ruimte voor uw individuele wensen. Ontdek de nieuwste badkameroplossingen die ontworpen zijn speciaal voor jou met oog voor optimaal comfort. De details die het leven in de badkamer gemakkelijk en comfortabel maken: toiletten zonder spoelrand, inloopdouches voor meer ruimtegevoel.. en zoveel meer om te ontdekken!

Tips

Een uurtje ontspannen in een warm bad of genieten van een verkwikkende douche. Ja, het klinkt als muziek in de oren. De badkamer is één van de leukste ruimtes in je huis, maar tegelijkertijd is de badkamer een grote energievreter en verantwoordelijk voor een hoog energieverbruik. Met de stijgende prijzen in je achterhoofd is energie en water besparen geen overbodige luxe. Met enkele slimme tips kan je optimaal genieten met een beperkt verbruik!

Wellness

Uw persoonlijke oase van rust

Meubels

Geef je badkamer een huiselijke sfeer

Douche

Verkwikkend en ontspannend

Kranen

In alle soorten, maten en kleuren

Bad

Uw moment na een drukke dag

Toilet

Een WC niet zomaar een WC

Welke stijl past bij mij?

Welke stijl past bij mij?