"Don't follow trends, follow your heart."

01-09-2017

Spelen met kleur

Kleuren wekken emoties op en zijn niet uit ons leven weg te denken. Het zorgt voor een aangename sfeer en geeft karakter aan ruimtes. Overal in huis wordt er gespeeld met kleurtjes. Ook in de badkamer!

22-04-2017

Twiggi vs Classic

Carrodrain brengt met zijn TWIGGI een designversie van zijn populaire douchegoot uit. Een knap rooster van slechts 3 cm breed die doorloopt van muur tot muur.

15-03-2017

Hoe mijn badkamer aanpassen aan de oude dag?

Blijven genieten op leeftijd? Heb je prangende vragen over hoe je de badkamer comfortabel kan inrichten als je ouder wordt? Hier vind je alvast enkele antwoorden.

13-02-2017

Italian Design

Italiaanse designers hebben zin voor eenvoudige schoonheid en oog voor detail. Die kwaliteiten spreiden ze ook tentoon als het op interieurs aankomt. Met het werk van deze drie ontwerpers haal je die tijdloze klasse zelf in huis.

14-02-2017

Vintage

Vintage is weer helemaal in. We gaan steeds bewuster om met ecologie. En vintage past volledig in die trend. Geef je hele interieur dus een boost met hippe retromeubels en industriƫle accenten. Met een mix tussen warme tinten en een rauwe fabrieksstijl maak je jouw woning echt trendy.